Uw bedrijf handelt met Wallonië, Frankrijk of een ander land uit ‘la Francophonie’? U merkt dagelijks dat het Frans van uw medewerkers niet meer is wat het zou moeten zijn? U wilt daar dringend iets aan doen want het beïnvloedt uw zakencijfers?

Talentroef kan hier een oplossing bieden op niveau van het hele bedrijf. We bespreken met u de noden en maken een actieplan, dat we over een kortere of langere tijdspanne kunnen uitrollen. Het plan is geheel op maat en past binnen uw agenda en uw sector.

 

Wat kunnen we bieden?

  • Op basis van een taalscan van de medewerkers, delen we hen in kleine groepen (5 tot 7) in, volgens hun niveau en noden. We zetten 100% in op het verbeteren van de spreekvaardigheid. We trainen hen in het gebruik van sectorspecifieke woordenschat en gangbare uitdrukkingen.
  • Om succes te verzekeren bieden we na een aantal gemeenschappelijke sessies, ook individuele opvolging aan. Met deze persoonlijke aanpak, kan elke medewerker zich verder bijscholen binnen zijn werkdomein (telefoon, klantenbezoek, boekhouding, werf, magazijn…).
  • We ondersteunen medewerkers in schriftelijke communicatie. Ze krijgen tips om hun schrijfvaardigheid te verbeteren. We geven feedback op hun mails en brieven, tot ze zich zeker genoeg voelen om het zelf te doen.
  • We vertalen mails en documenten in twee richtingen waar nodig.
  • We spreken berichtjes in op audiomateriaal (antwoordapparaat, instructieregistraties,…)

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan